Bent u een bouwpromotor of projectontwikkelaar?

Op zoek naar een ervaren vastgoedpartner?
Doe dan net als vele anderen een beroep op de ervaring en expertise van SBC Group om uw nieuwbouwprojecten te verkopen. Wij stappen graag mee in uw vastgoedverhaal en bieden professionele begeleiding waar gewenst. Van ondersteuning in het opstellen van de prijslijsten, lastenboeken, etc. tot bemiddeling in de verkoop van uw nieuwbouwproject, wij zijn de betrouwbare partner die met kennis van zaken voor u aan de slag gaat.

Wanneer u kiest voor een samenwerking met SBC Group kan u rekenen op een uitgebreid klantenbestand en een zorgeloos bouwtraject. Wij nemen de volledige verkoop van uw project voor onze rekening zodat u zich kan focussen op uw kernactiviteiten en aan het einde van de rit zeker bent van een mooi rendement.

Wil u graag samenwerken met een expert in nieuwbouwprojecten? Neem dan zeker even contact met ons op. We bespreken met veel plezier hoe we u kunnen helpen.

Op zoek naar een ervaren vastgoedpartner?

Dan bent u bij SBC Group aan het juiste adres! Neem vrijblijvend contact met ons op om de samenwerkingsmogelijkheden te bespreken.

Contacteer ons