Testimonials

Tevreden klanten, daar doen we het voor. Ontdek waarom onze klanten voor ons kozen en hoe we hen geholpen hebben bij het verwezenlijken van hun vastgoeddroom. 

Recent kochten we een woning als investeringsproject via makelaar SBC Nieuwbouw - Sandra Baccaro.

We hadden onmiddellijk het gevoel met een professioneel iemand te handelen. Een open en spontane dame die in haar verkoopsgesprek duidelijke informatie gaf – zeer goede kennis had van het gebouw en alle aspecten van het dossier. Ze liet snel duidelijk merken dat ze nog gegadigden in het vizier had en niet twijfelde aan de kwaliteit en aantrekkingskracht van het pand.

Zodra akkoord voor verkoop, werden we verder met zorg en toewijding behandeld – Met oog voor detail ontvingen we alle documenten van het postinterventiedossier, steeds snel antwoord op alle vragen, zelfs in het weekend. Na de notariële acte spraken we met de verkopers af voor sleuteloverdracht en hiervan maakte ze een bijna plechtig /feestelijk moment.

Iemand met passie voor haar job, iemand die je snel vertrouwt dankzij haar extroverte en vlotte persoonlijkheid en anderzijds feilloze dossierkennis.

Een citaat uit één van haar mails: Laat ons afspreken dat ik op de dag van het verlijden van de notariële akte zal zorgen voor een fles champagne… Dat zegt al genoeg…

We hopen in de toekomst ooit nog met haar zaken te doen, of gewoon een koffie drinken is ook al ok!

 • Dr. Luc Haeverans - Grobbendonk (02/2021)

Afgelopen zomer heb ik een nieuwbouwappartement gekocht bij SBC nieuwbouw.

Ik ben begonnen met contact op te nemen met Sandra Baccaro omdat ik geïnteresseerd was in het project en we hebben snel een afspraak kunnen vastleggen.

De eerste keer hebben we afgesproken in haar kantoor en toen heeft ze mij duidelijke en nuttige informatie gegeven over het project.

Ik kreeg hierna voldoende bedenktijd in verband met het appartement waar ik interesse in had.

De afspraken die ik met haar nog gemaakt had, zijn, ondanks de corona maatregelen, heel vlot verlopen.

Sandra was altijd bereikbaar en zij belde je ook altijd terug, je kan altijd bij haar terecht als je vragen hebt.

Ik heb de aankoop van mijn nieuwbouwappartement zeker positief en heel aangenaam ervaren!

 • Valerie Gorga – Oudsbergen (03/2021)

Ik had een hele goeie ervaring gedurende het hele verkoopproces.
Raoul kwam binnen, begon onmiddellijk alles op te meten en zeer snel volgde er een waardeprijs voor het huis.
Ik was zo content over alles; de verkoop is heel vlot gegaan!

 • Louisa Vanderheyden - Tienen (05/2021)

Sandra was zeer behulpzaam tijdens het aankoop proces van ons nieuwe kantoor, ze gaf goeie informatie en stond steeds klaar om op alle vragen te antwoorden. Ze bemiddelde waar nodig en we kwamen tot een mooi resultaat binnen de afspraken.

 • Bert Van Aerschot, Vi-Jo bv (03/2021)

We hebben vorig jaar besloten om onze mooie thuis van 20 jaar in te ruilen voor een luxe appartement. Geen eenvoudige beslissing. Via het prestigieuze project, Roos, kwamen we in contact met Sandra van SBC Nieuwbouw. Dankzij haar goedlachse, empathische en uiterst professionele aanpak is het een gemakkelijke keuze geworden. We zijn altijd heel goed begeleid geweest, met veel geduld, steeds paraat en snelle feedback. We raden iedereen SBC Nieuwbouw aan.

 • Familie Baeten - Heusden-Zolder (03/2021)

  Graag een vrijblijvend gesprek?

  Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

  Contacteer ons